Изключиха Кирил Илиев от групата на БСП, ОС промени състава на някои от комисиите си
Изключиха Кирил Илиев от групата на БСП, ОС промени състава на някои от комисиите си / Дарик- Кюстендил,архив

Кирил Илиев е изключен от групата общински съветници на БСП и Коалиция "За промяна" в Кюстендил. Илиев е най- възрастният общински съветник и води първото заседание на ОС. Той е член на БСП.
Илиев обясни, че не е съгласен с принципите на работа на групата, да се пречи на всичко, дори и на добрите предложения за Кюстендил.
Общински съвет прие предложените промени в част от комисиите си, след избора на Михаела Крумова за председател. Общинският съветник Иво Саев отстъпва мястото си в комисията по образование, култура и духовно развитие на бившия председател на ОС Иван Андонов.
Иван Андонов става председател на комисията по международно сътрудничество, регионално развитие и проблеми на малките населени места, където заменя на поста Димитър Велинов. Велинов ще ръководи комисията по нормативна дейност, вместо новоизбрания председател на ОС Михаела Крумова. Мястото на Крумова в комисията по международно сътрудничество, регионално развитие и проблеми на малките населени места се заема от Иво Саев.