/ netinfo
Досъдебно производство е започнато в полицията в Дупница срещу 26-годишен мъж от с. Джерман. Той е задържан с полицейска заповед за 24 часа. След възникнал конфликт между него и мъж от с. Ресилово, той умишлено с джипа си „Нисан“ е ударил мерцедеса на ресиловчанина. Инцидентът е възникнал на черен път в близост до с. Джерман. За случая е уведомен дежурен прокурор.
 
Белезници за 70- годишен с канабис

Досъдебно производство е започнато в полицията в  Дупница срещу 24-годишен неправоспособен водач на „Мерцедес“, той е управлявал след употреба на наркотични вещества. Пътните полицаи извършили проверката на ул. „Отовица“ в града.

Затвор за мъж от с. Лозно, шофирал след употреба на алкохол

Установен е и 36-годишен водач на МПС, който е шофирал след употреба на наркотични вещества. Пътните полицаи извършили проверката с техническо средство на третокласен път Дупница - с. Блажиево.

Бързо полицейско производство е започнато в края на миналата седмица в полицията в Бобов дол срещу 58-годишна жена от с. Мламолово за управление на МПС след употреба на алкохол. Пътните полицаи извършили проверката в селото, дрегерът е отчел резултат 1.24 промила алкохол в издишания въздух.
ОД МВР- Кюстендил