Германея среща Марек, търси вратар и каляване на характерите
Германея среща Марек, търси вратар и каляване на характерите / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил, архив

"Германея" посреща лидера в "Б" група "Марек" в контролна среща на стадиона в Сапарева баня, утре от 11 ч. "Умишлено искам по- силни противници, за да си каляваме характерите", каза за Дарик старши треньорът на "Германея" Борис Кръстев. Неговият отбор игра през седмицата и с лидера в Югозападната "В" група- "Пирин", като отстъпи с 1:3.
Защитниците Цанко Томов и Светослав Соколов от "Марек" са новите попълнения в отбора от Сапарева баня, шанс ще получи и Джани от "Пирин 2001". Проблем №1 за треньорския щаб е привличането на още един вратар, който да държи в кондиция Евгени Спасов. Борислав Кралев е единственият футболист, който напусна отбора, защото замина на работа в Италия.
"Оптимист съм за бъдещето, защото и в последния мач от есента, когато завършихме наравно с "Балкан" във Варвара, с 9 души, видях мъжество и характер. Ако го виждам във всеки мач ще дойдат и по- добрите резултати. Имаме да чистим индивидуални грешки, но работим с настроение", каза Борис Кръстев.
И през 2014 година, община Сапарева баня и кметът Сашо Иванов ще продължат да помагат на футболния отбор, за да се чувстват футболистите спокойни.