ГЕРБ зарадва с мартенички деца и възрастни в област Кюстендил
ГЕРБ зарадва с мартенички деца и възрастни в област Кюстендил / ПП ГЕРБ


В Кюстендил, Бобошево и Дупница ГЕРБ отбеляза с различни жестове настъпването на традиционния български празник 1 март.

С червени и бели конци за Баба Марта дамите от структурата на ГЕРБ в Кюстендил зарадваха възрастните хора в дома "Ильо Войвода". Голяма част от 150-те мартенички, подарени в дома, бяха изработени собственоръчно от дамския актив. Областната ръководителка на жените Реонита Йорданова подари и на персонала, който обгрижва възрастните в неравностойно положение.
Младежите от областния център също завързаха от традиционния червено-бял символ на децата в неравностойно положение, живеещи в ЦНСТ "Сияние".

ГЕРБ зарадва с мартенички деца и възрастни в област Кюстендил
netinfo

 

 

Младежките структури на ГЕРБ в Бобошево и Дупница от своя страна също проведоха традиционните си първомартенски инициативи. Председателката на младите хора в Бобошево Миглена Георгиева зарадва малчуганите от двете групи в ЦДГ "Здравец". На учителките и персонала в детското заведение мартенички за здраве и късмет пък завърза председателката на Жени ГЕРБ и председател на ОбС - Бобошево Даниела Стоянова.

ГЕРБ зарадва с мартенички деца и възрастни в област Кюстендил
netinfo

 

 

Младите хора от политическата сила в Дупница и тази година уважиха хората в неравностойно положение от клуба на инвалида и клуба на слепите. Общинският им координатор Лора Василева зарадва с мартенички и малчуганите от дома "Олга Стоянова". Децата от своя страна благодариха за жеста със стихчета и песни, посветени на настъпващата пролет. МГЕРБ - Дупница не пропусна и децата в неравностойно положение от центъра за настаняване от семеен тип "Надежда".