ELEGANCE- най- новите таксита в Кюстендил
ELEGANCE- най- новите таксита в Кюстендил / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил

ELEGANCE такси, от днес предлага услугите си в Кюстендил. Ще Ви обслужват професионалисти в бранша.
ELEGANCE такси- 0888 400 444 или за клиенти с домашни телефони- 078 988 444, позвъни и затвори. Можете да повикате ELEGANCE такси чрез Скайп или Фейсбук- ELEGANCE taxi.
Цена- 2 лв. от точка до точка.

ELEGANCE най новите таксита в Кюстендил
netinfo

Фирмата разполага с 10 автомобила, с хубав външен вид и чистота. Офисът се намира на ул. "Стефан Караджа" №20. Водосвет за здраве на служителите и клиентите на фирмата отслужи отец Венци Шияков.

ELEGANCE най новите таксита в Кюстендил
netinfo

"Ще работим денонощно, за да обслужваме населението на община Кюстендил и гостите на града. При нас единствено, консумативите ще бъдат усвоявани с официална фактура, за осчетоводяване", каза за Дарик собственикът Емил Димитров и отвори бутилката с шампанско. Той се бори повече от 1 г. за премахване на порочната практика, от "точка до точка", на цена от 1, 50 лв.

ELEGANCE най новите таксита в Кюстендил
netinfo

"Тя не отговаря на предлаганата услуга, има ощетени клиенти. 2 лв. за превоз "от точка до точка" е по- леката форма, за преминаване към законното-цена на километър, но за да не бъде стресирано населението, това е варианта, за който постигнахме консенсус с колегите", допълни Емил Димитров.

ELEGANCE най новите таксита в Кюстендил
netinfo