Вергил Кацов
ДБГ
Вергил Кацов ДБГ / netinfo
“Трите депутатски мандата в Кюстендилска област вече са ясни и те са за водачите на листи на БСП, ГЕРБ и Обединените патриоти. Имаме реален шанс да спечелим четвъртия мандат, защото хората трябва да изберат местен кандидат, който е близо до тях и до проблемите им и кандидат, който дори по време на кампанията не е стъпил тук и е напълно непознат., какъвто е кандидата на Марешки. Аз не се боря само за депутатско място, а да съм истинският Ви представител в Народното събрание”, заяви на среща с членове и симпатизанти на Движение “България на гражданите”  в Кюстендил, водачът на листата с №21 – Коалиция “Реформаторски блок – Глас Народен” Вергил Кацов. На срещата присъстваха и кандидатите за народни представители Георги Георгиев, Стоян Стоянов и Евгени Точев.

Вергил Кацов, ДБГ
netinfo


Присъстващите проявиха интерес към акцента в програмата на дясното обединение, свързан с подобряването на условията за дребния и средния бизнес, намаляването на ДДС и на “данък бюрокрация”. Поставен беше и въпросът за достойно и адекватно заплащане на учителите.
 “Познавам Вергил Кацов отскоро, но колкото повече го опознавам, ставам все по- спокойна, че има за кого да гласувам и, че този избор ще бъде действително мотивиран. Той е човек с експертиза и опит като бизнесмен, и общественик, човек, който си държи на думата”, каза областният координатор на Движение “България на гражданите” Силвия Велкова.

Вергил Кацов и Румен Гогов
netinfo


“Предстои ни избор между разума и популизма, между местен човек, натрупал доверие и непознат, осланящ се на нереални обещания. Приканвам десните хора в областта да гласуват за Вергил Кацов,  защото като депутат той ще работи за региона. Той наистина е близо до нас и ще можем да следим спазва ли обещанията си”, заяви общинският съветник и председател на Движение “България на гражданите” в Кюстендил д-р Румен Гогов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 
 
Дарик- Кюстендил