Безобразното паркиране и погазване правилата за движение по пътищата в Дупница продължава
Безобразното паркиране и погазване правилата за движение по пътищата в Дупница продължава / Маргарита Петрова,Дарик радио

На вниманието на отговорните институции! Безобразното паркиране и погазване правилата за движение по пътищата в Дупница продължава.

В кв. "Развесена върба" в Дупница улиците са без дупки, с регламентирани места за паркиране и знаци, а движението е двупосочно. Едното платно обаче е заето от паркирани автомобили, при наличието на знак, който забранява спирането и паркирането.

 

 

 

 

Движението е изключително натоварено, а шофьорите изнервени. Разминаването на две коли във въпросния участък е изпит за уменията на водачите на автомобили, защото мястото за разминаване е ограничено, новите тротоари също се превръщат в парко места. Това се повтаря всеки ден коментират дупничани. А въпроса, който си задават изрядните и спазващи правилата шофьори и пешеходците е къде е КАТ и изчисляват, че ако поне седмица собствениците на неправилно паркираните автомобили биват глобявани от служителите на КАТ, сумата, която ще се получи няма да е никак малка. Факт е, че както преди, така и след ремонта на квартала шофьорите спират на забранените места.

 

 

Дупничани сигнализират, че подобна е ситуацията около Военна болница и пазара.