Атака изключи Иван Мишков и потвърди подкрепата си за Петър Паунов
Атака изключи Иван Мишков и потвърди подкрепата си за Петър Паунов / netinfo

  "Иван Мишков бе изключен от “Атака” на заседание на общинския сбор, а централното ръководство на партията начело с Волен Сидеров отне всички негови правомощия", заяви председателят на сбора Георги Арнаудов .

  Мишков бе областен председател на партията, но подкрепи кандидатурата за кмет на Людмил Стоянов. Той е трети в листата за общински съветници на Коалиция "Обединени за община Кюстендил". 

Предизборните екипи на Петър Паунов, “Атака” и Коалиция "Кюстендил" в момента работят много добре, харесва ни неговата програма за обновяването на Кюстендил, който за двадесетина години лошо управление се превърна в западнала покрайнина, и се надяваме, че оттук нататък работата ни ще се пренесе и в община Кюстендил, и общинския съвет”, коментира още Арнаудов.

Намеренията ни съвпадат напълно, тъй като никой от нас не възнамерява да руши, нито да съсипва или да краде, а напротив – смятаме да изградим тук нов, модерен град, който да стане център на Балканите, а не да стои в периферията на България, както е в момента, заяви кандидатът за кмет на Коалиция "Кюстендил" Петър Паунов.