ПГ по икономика и мениджмънт
ПГ по икономика и мениджмънт / ПГИМ
104 ученици от четири специалности- „Икономическа информатика“, „Икономика и мениджмънт“, „Оперативно счетоводство“ и „Бизнес администрация“ са новите възпитаници на ПГ по икономика и мениджмънт в Кюстендил. 505 са общо учениците в гимназията. Завършилите я получават средно образование и III степен професионална квалификация. За учениците от специалностите „Икономическа информатика“ и „Бизнес администрация”, има възможност, по тяхно желание, след 10 и 11 клас да придобият I и II степен професионална квалификация.

Откриване на учебната година в ПГИМ
ПГИМ

По традиция, новата учебна година започна с посрещане знамето на гимназията и вдигане на националния флаг. Изпълнен бе и химнът на училището.

Откриване на учебната година в ПГИМ
ПГИМ

Откриване на учебната година в ПГИМ
ПГИМ

„Всеки септември нашата гимназия посреща млади хора, които ще станат част от големия ни екип.   Задачата ни   е да подготвим за живота личности, които умеят да общуват, да търсят и откриват  нужните знания“, заяви директорът на ПГИМ Таня Динева.

Откриване на учебната година в ПГИМ
ПГИМ

Училището дава  ВЯРА- да тръгнем по правилния, а не по лесния път. То е свързано с НАДЕЖДИТЕ за бъдещето ни. Нека ЛЮБОВТА да е началото на всяко начинание!, коментираха за Дарик от ПГИМ- Кюстендил.

       
 
Дарик- Кюстендил