Сапарева баня
Сапарева баня / netinfo
Евтим Димитров от Сапарева баня спечели кушиите в Сапарева баня. Той и неговият 8-годишен кон Мартин бяха най- бързи и заслужено се окичиха с венеца на победителя. Евтим участва не за първа година, но за първи път успява да спечели. В конските надбягвания участваха 9 коня.

Сапарева баня
netinfo


Наградите за класираните на първите три места: 200 лв. за първо място, 150 лв. за второ и 100 лв. за трето.
Повече бяха участниците в тегленето на тежести, там в леката категория,теглене на тежест до 400 кг. участваха 11 коня, а в по-тежката над 400 кг. бяха записани 5 коня. Трасето, което трябваше да изминат с тежест бе 30 м.
Тодоровден се провежда за втора поредна година на летището край Сапарева баня, като организаторите бяха направили трасе за състезанието. Беше осигурено полицейско присъствие, за да се предотвратят евентуални инциденти.

Сапарева баня
netinfo


Както миналата, така и тази година, много хора дойдоха за да гледат кушиите, около 2 000 зрители аплодираха победителите. Атракция, най-вече за малките зрители бяха няколко понита, доведени от собствениците им. Малчуганите имаха възможност да се качат на малките понита, за да се разходят или пък да си направят снимка за спомен.

Сапарева баня
netinfo


 
 
Дарик- Кюстендил