/ БТА
В Окръжния съд в Хасково започна наказателно дело срещу мъж, обвинен в блудство с малолетни и създаването на порнографски материали.

Съдът даде ход на делото, но отложи първото заседание, тъй като подсъдимият Валентин Шарланов (35 г.) не бил получил обвинителния акт.

Оставиха в ареста мъж, обвинен в блудство с две деца

Според държавното обвинение, в периода от декември 2023 г. до 13 януари 2024 г. в Димитровград и в Добринище, при условията на продължавано престъпление и опасен рецидив, чрез използване на положение на надзор, Шарланов е извършил действия с цел да се възбуди полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст, което не е разбирало свойството и значението на извършеното, и е блудствал с две малолетни лица.

БТА

Друго обвинение е, че на 24 декември в Димитровград при условията на опасен рецидив, той извършил действия с цел да възбуди полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст.

БТА

На същия ден при условията на продължавано престъпление предполагаемият извършител създал порнографски материали с мобилен телефон - снимка и видеоклип, в които заснел лице, ненавършило 18-годишна възраст.

Делото е насрочено за съдебно заседание на 22 ноември.
 
Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
Николай Грудев, БТА