Теос, Димитровград
Теос, Димитровград / Дарик радио, Хасково
Училище за магьосници прави Теос в Димитровград
94910
Училище за магьосници прави Теос в Димитровград
  • Училище за магьосници прави Теос в Димитровград
Училище за магьосници в Димитровград има намерение да основе и финансира сам младият маг Теос. На 13 октомври, петък, той е получил поредното си голямо отличие- специалната награда от първия национален фестивал "Нова българска магия"- златен медал за новости в модерната магия.

Теос има идея и в Димитровград да бъде устроен първият български музей на магията, като твърди, че макар и сравнително кратка, историята на магическото изкуство в България е богата. Всичко това той обяви при откриване на изложбата-представление „Магията е навсякъде“ в лятната читалня на димитровградската библиотека, с която стартира новия си творчески сезон.

Магията е навсякъде, Димитровград
Дарик радио, Хасково

Изложбата включва 6 уникални плаката от магически представления, предоставени от Астор. Те са за представления от началото на 19 в. до края на 20 век. В програмата участва и Мистър Шако- също емблематичен за региона фокусник.

Мистър Шако, Димитровград
Дарик радио, Хасково

За следващия месец ноември 21-годишният Теос планира Школа за магьосници съвместно с детския димитровградски клуб „Макаронче“. Чуйте го в приложения файл.