/ Дарик радио, Хасково
Теос Маг и Зайн омагьосаха ефира на Дарик-Хасково
100861
Теос Маг и Зайн омагьосаха ефира на Дарик-Хасково
  • Теос Маг и Зайн омагьосаха ефира на Дарик-Хасково
Двамата млади фокусници Теос Маг и Йордан Янев-Зайн превърнаха в ефира на Дарик-радио Хасково в истинска магия. За 20-я рожден ден на медията те заеха мястото на водещи и демонстрираха фокуси в ефир, като Теос „преброи” монетите в джоба на обадил се слушател от Любимец.

Кметът на Димитровград - водещ и репортер, интервюира лекар и ученик

27-годишният Зайн се занимава повече от 15 години с илюзионно изкуство, като в продължение на 2 години е бил главна атракция в хотела с най-голямото казино в света - „Венийшън Макао“.

Кметът на Хасково откри програмата

През миналата година с магичния си спектакъл „Вълшебствата на Зайн“ той организира национално турне, спирка на което бе и Хасково. За 2018 г. по решение на Асоциацията на маговете Зайн получи най-високото отличие за български маг - преходната мемориална купа  „Мистър Сенко”, като предстои тя да му бъде връчена през този месец и през настоящата 2019 г. ще остане в него.

20 години Дарик радио-Хасково. Ефирът е магия...

По-рано - през 2016 г. и 2017 г. тя бе притежание и на 23-годишния димитровградчанин Теос Маг. Какво свързва двамата млади магьосници, защо за родения в Бургас Хасково е специален град и как ефирът на Дарик радио-Хасково се превърна в магия? - чуйте в звуковия файл.