Стефан Димитров
Стефан Димитров / Дарик радио-Хасково
Стефан Димитров: Гласът на хората е важен!
93056
Стефан Димитров: Гласът на хората е важен!
  • Стефан Димитров: Гласът на хората е важен!
Патриотизмът наистина трябва да бъде на първо място, но според мен той е да работим за запазване на българското, в подкрепа на българската икономика и бизнес,  за съхраняване и развитие на автентичния фолклор. Това коментира първият в листата на „Реформаторски блок- Глас народен“ Стефан Димитров на финала на кампанията.

Нашата област има своя облик, но потенциалът й не е развит достатъчно и ще работя в тази посока, посочи той.  Имаме и природни дадености и историческо наследство, от които трябва да се възползваме по най-добрия за хората начин. Налице са предпоставки за развитие и на винения туризъм, за което трябва да се работи. Защото само със силна и стабилна местна икономика един регион може да се развива, коментира Стефан Димитров.

Стефан Димитров
Дарик радио-Хасково

Трябва да помагаме на хората. Политиците в последните години забравиха това. Когато едно предложение е добро, с ясни аргументи и е в полза на хората, няма значение кой го е дал. Не е важно кой се е сетил пръв, важното е нещата в нашата област да се случват, посочи той. И увери, че като народен представител би подкрепил такова решение, независимо на коя партия е, щом работи за регион Хасково и ще допринесе за развитието му.

Хората в последните години някак си смятат, че всичко е предрешено. Може би, защото и политиците правеха политики за изборите, а не за хората. Всичко е в ръцете на хората. Те трябва да повярват, че техният глас е важен. Това е моята амбиция- да накарам политиците да чуват хората, категоричен бе той. Чуйте го в приложения файл.