Роден си, за да си реален, не перфектен- последните думи на самоубиеца от Димитровград
Роден си, за да си реален, не перфектен- последните думи на самоубиеца от Димитровград / netinfo

22-годишният младеж, скочил тази сутрин от 8-я етаж на жилищен блок на ул. „Софроний Врачански" в Димитровград е Ивелин Вълчев, когото приятелите му наричат Фонзи. Той има по-малък брат Мартин и живее заедно с него и майка си в апартамента. Баща им пътува в чужбина, разказват съседи. Те не вярват на версията за самоубийство, като разказват, че съседка видяла трупа около 5 ч. тази сутрин- час и половина преди да бъде подаден сигналът в полицията, според обявеното от там време. Целият му гръб бил в синини и лицето му охлузено, като че ли е бил бит и влачен с кола, разказаха потресените от случилото се съседи.

Роден си за да си реален не перфектен последните думи на самоубиеца от Димитровград
netinfo

Приятелката му била туркиня, по-възрастна от него и имала дете. Вече не живеела със съпруга си и също обитавала жилище в квартала, където ги виждали заедно, разказаха още комшии. Някои били чували за скандали между тях, други отричат това да е вярно.

Роден си за да си реален не перфектен последните думи на самоубиеца от Димитровград
netinfo

Съседите оплакват зачернените  родители. Направо не можем да повярваме, че това хубаво момче ще се самоубие. Бащата на път, няма го тука, какво ще прави майка му сама сега, съчувстваха жените. В цялата работа има нещо гнило, не вярваме, че е самоубийство, категорични са те. Описват Ивелин и брат му като възпитани и добри момчета, а майка им, като кротка и тиха жена. Бащата виждали по-радко, защото пътувал често.

Роден си за да си реален не перфектен последните думи на самоубиеца от Димитровград
netinfo

„Роден си, за да си реален. Не перфектен" е последният статус, споделен от Ивелин във фейсбук профила му. В 2.48 ч. тази нощ негов приятел му пише: „Това е истината!" „Жестоко си прав" отговаря Ивелин.

По информация на полицията на този етап не е намерено предсмъртно писмо. Предстои аутопсия.  

Съболезнования към семейството и близките на Ивелин Валентинов Вълчев.