Мото каскади, рок, футбол, канадска с Шкумбата и театър на открито в Димитровград
Мото каскади, рок, футбол, канадска с Шкумбата и театър на открито в Димитровград / Darik News, архив

Програмата за празника на Димитровград за днес стартира от 9.00ч. с турнира по тенис на корт, като в същия час на плувен комплекс „Раковски” започва и турнир по плажен волейбол. В 11 ч. също там са предвидени водни игри.

В 17.00ч. на ул. Емилиян Станев (до тенис кортовете) е традиционното вече „Stunt show" - мото акробатика и каскади, като тази година водещ ще е Шкумбата. Час по-късно, в 18 ч., той ще води и турнир по канадска борба, а мястото за провеждането му е фитнесът на открито в спортен комплекс „Раковски”. От 18 ч. на стадиона там стартира и турнир по футбол на малки врати, а половин час след това- в 18.30 ч., на стадион „Миньор” - приятелски мач между отбора на ветераните от Димитровград и отбора на гръцкия град Орестиада. В отбора на домакините ще е и кметът на града Иво Димов.

В 20.00ч. на плувен комплекс „Раковски” започва също традиционния рок маратон, тази година с групите „Ер Голям" и "Hangar 42".

 

Програмата за деня приключва със „Село, село, пусто село"- от 21.00ч. спектакъл на открито по разкази на Чудомир сред атмосферата на манастира „Света Богородица" край с. Добрич.