Лолита и звярът  по Симеоновградски
Лолита и звярът по Симеоновградски / netinfo

Сексскандал по романа на Владимир Набоков ”Лолита” разтресе Симеоновград в навечерието на новата година. 50-годишен любовник на жена от Симеоновград бе натопен в сексуално насилие над 12-годишната и дъщеря. Сигналът за покварата бил подаден на 30 декември на тел. 112 от бабата на момичето. Пред полицията девойката признала, че е правила секс с 50-годишния мъж доброволно. Той обаче категорично отричал да е докосвал малолетната.

Според съдебния лекар момичето не е било изнасилено. Едва 12-годишна, тя вече била познала любовните ласки и преди.

Тъй като доказателствата срещу 50-годишния любовник са само косвени и поне засега се дължат само на показанията на момичето и на бабата, от Районна прокуратура - Харманли не смеят да отправят директно обвинение срещу похотливия мъж. Затова и досъдебното производство за секс с лице ненавършило 14 години е образувано срещу неизвестен извършител.

Дарикнюз знае имената на героите от новия български роман „Лолита”, но за да спести унижението и срама на семейството на малолетното момиче не ги публикува.

До днес от отдел „Закрила на детето” в Симеоновград не бяха информирани за случая.

50-годишният любовник е семеен и работи във ВиК -Хасково. От доста време той бил в интимни отношения с майката на 12-годишното момиче, от която дори имал двама сина.