Издирват 15-годишно момиче, изчезнало вчера в Димитровград
Издирват 15-годишно момиче, изчезнало вчера в Димитровград / netinfo

Издирва се 15-годишно момиче от Димитровград, съобщават в групата Димитровградски нередности на социалната мрежа. Детето се казва Нели Янева и е деветокласничка в професионалната гимназия "Проф. д-р Асен Златаров". Последно е видяна вчера на обяд в района на СОУ "Васил Левски" в Димитровград. Моля, някой ако я е виждал да пише или да се обади на тел. 0889 62 50 09 или в районното управление на полицията, пише Атанаска Тончева.

Направихме опит да се свържем на посочения телефон с близките на детето. Бабата на момичето потвърди за изчезването му, като посочи, че в момента са в полицията, но отказа да даде повече информация за изчезването на детето и как е облечено то, като пое ангажимент да предаде на майка му.

От полицията потвърдиха за изчезването на девойката, която преди минути е обявена за общодържавно издирване. Дарик научи, че това не е първото й бягство от дома, но преди семейството й не е съобщавало в полицията. Вчера сутринта Нели е оставила мобилния си телефон вкъщи и тръгнала, след което повече не се е прибрала. Има подозрения, че е заминала за Първомай, тъй като имала интернет връзка с момче от този град, разказаха запознати със ситуацията.

Нели е облечена с черно шушляково яке, черна блуза и черен панталон. През рамо носи черна чанта. В момента е с права коса, дълга до раменете, боядисана в кестеняво.