Хванаха младежи с въздушни пистолети и дрога
Хванаха младежи с въздушни пистолети и дрога / Darik News, архив

Четирима 18-годишни свиленградчани с два въздушни пистолета и 0.8 грама марихуана е засякла полицията там. В 23.35 ч. с два автомобила – „Форд Мондео” и „Фолксваген Голф”, те са били засечени в местността Полигона край Свиленград. В хода на проверката в автомобилите и момчетата са открити пистолетите и 0,8 грама марихуана. Бързо производство е заведено в полицейското управление на Свиленград.

18-годишен хасковлия е задържан за съхранение на дрога. В съботния ден момчето е спряно за проверка на улица „Акация” с лекия си автомобил „Ауди А4”. Полицаите открили полиетиленов плик с 10 грама изсушена зелена листна маса – марихуана и електронна везна. Образувано е бързо производство.

Димитровградски автопатрул също е открил дрога в автомобил. Органите на реда са проверили „БМВ”, управлявано от 28-годишен младеж от града, където до скоростния лост са намерили станиол с 0,54 грама с бяло прахообразно вещество, реагиращо на амфетамин. Оказало се и че водачът е неправоспособен. Образувано е досъдебно производство.