Хелоуин-партита в Хасково и Димитровград днес
Хелоуин-партита в Хасково и Димитровград днес / Darik News, Архив

Парти с маски за хелоуин организира в Клуба на дейците на културата в Димитровград от 16 ч. днес читалище „Васил Левски”. Предвидени са награди за най-ефектен костюм и боди арт пърформанс. Ди-джеи и музика на живо обещават още от читалището. Гости ще бъдат DJ Yeno, Angel Tattoo, Sokol и Ceco. 1.50 лв. е входът.

Хелоуин парти по традиция ще има и в езиковата гимназия „Д-р Иван Богоров”. То е обявено за 18 ч., във физкултурния салон на училището. 2 лв. е входът, а парите събират отговорниците по класове. Програмата включва три конкурса: за най-атрактивни и оригинални маски и костюми, за най-интересен и умело изработен тиквен фенер и за най-добрите картини, гирлянди и плакати по темата.

Хелоуинпартита в Хасково и Димитровград днес
netinfo

В Хасково пък, от 18:00 часа в Голямата зала Младежкия център ще се проведе Хелоуин-парти, организирано от Центъра и двама доброволци по Европейска доброволческа служба - Дани Фейгън и Ференц Мацско. Празникът ще включва много изненади - тематична украса, арт-ателие за маски, танци с участието на диджеи, конкурси и викторина с награди и грамоти. Изява ще има и местна рокгрупа с изпълнение на живо, която ще закрие партито.