Хасково 2012: Баскетболната федерация е дефектна и сбъркана структура
Хасково 2012: Баскетболната федерация е дефектна и сбъркана структура / netinfo
"Хасково 2012": Баскетболната федерация е дефектна и сбъркана структура
60448
"Хасково 2012": Баскетболната федерация е дефектна и сбъркана структура
  • "Хасково 2012": Баскетболната федерация е дефектна и сбъркана структура

Баскетболната федерация в България е дефектна и сбъркана структура, заяви днес на пресконференция старши-треньорът на баскетболния тим „Хасково 2012" Елена Станкова. Тя допълни още, че това е една структура, в която няма концепция, нещата се движат хаотично и в посока лични интереси. Няма концепция за работа с подрастващите, за професионален спорт, за финансиране, каза още Станкова.

По повод мача с женския отбор на "Левски" в събота мениджърът на тима Николай Петров, заяви, че утре Съдийската комисия ще разглежда срещата на запис, за да види има ли съдийски пропуски и тенденциозно отношение. Два дни по-късно ще се проведе заседание на Етичната комисия, която се е самосезирала, за да разгледа поведението на старши-треньора на мъжкия тим на „Левски" Тити Папазов след мача.

Изпълнителният директор на отбора Станислав Станков заяви, че за първи път в историята на баскетбола служебна загуба минава през управителен съвет на федерация. Ще свикаме Спортния съд в България, който се произнася по подобни казуси, категоричен бе Станков.

Още - от изпълнителния директор Станислав Станков, мениджъра Николай Петров и старши-треньора на тима Елена Станкова в звуковия файл: