Драгомир Стойнев: Гласувах за държавността и против натиска!
Драгомир Стойнев: Гласувах за държавността и против натиска! / Darik News
Драгомир Стойнев: Гласувах за държавността и против натиска!
63896
Драгомир Стойнев: Гласувах за държавността и против натиска!
  • Драгомир Стойнев: Гласувах за държавността и против натиска!

 

Гласувах за държавността, за върховенството на закона, всички да бъдат равни пред закона, гласувах за промяна, за икономически растеж, за създаване на работни места и същевременно гласувах против натиска, против своеволията на някои политически сили, които се опитаха да подменят, или по-скоро се опитват да подменят волята на хората. Гласувах за свободата и за демокрацията, защото имаше опасност след 23 години преход отново да се възроди един тоталитарен режим. Гласувах против хората, които се опитаха да променят вота на гражданското общество. В крайна сметка, гласувах за повече солидарност, повече справедливост и за повече социална закрила на хората в България.  И най-вече- гласувах за бъдещето на децата- това каза Драгомир Стойнев, след като упражни правото си на вот в секция № 33 в Хасково. 424 са включените в списъка там.  65 бяха гласувалите до 10 ч.

Драгомир Стойнев сподели още, че очаква спокоен изборен ден. „Силно се надявам, че тези опити, които някои смятаха да извършат за манипулация на гласа на народа, няма да се случат. Призовавам всички членове на секционни комисии да бъдат честни и почтени, да не подменят волята на народа, всички наблюдатели да бъдат внимателни, тъй като в крайна сметка до края на изборния ден не можем да бъдем спокойни. След това, което се случи вчера, хората разбраха, че досега се водеше една политика менте, коментира той.

Драгомир Стойнев Гласувах за държавността и против натиска
netinfo

Според него случилото се вчера в Костинброд показва, че „все още има структури, които се борят за демокрация и които желаят да има гражданско общество. Това показва, че има независима прокуратура." Драгомир Стойнев то определи и като „изключително положителен сигнал към нашите партньори от ЕС, който ясно показва, че в България върховенството на закона е над всичко." И това, което ние искаме- отново да върнем държавата, да върнем държавността, ще се получи, категоричен бе той.

Призовавам всички български граждани да гласуват и дадат своя вот за бъдещето на нашата страна, апелира Драгомир Стойнев. Чуйте го в приложения файл.