здравословно хранене
здравословно хранене / ThinkStock/Getty Images
Диетологът д-р Дарина Ангелова ще гостува в Димитровград днес. Срещата с нея е от 17 ч. в Детския отдел на градската библиотека „Пеньо Пенев“. Темите, по които тя ще говори, са две- „Здрави в един болен свят“ и „Профилактика и лечение на болестите“.

Д-р Дарина Ангелова е диетолог с дългогодишен опит. Завършила е медицина в Пловдив през 1979 г. В последните над 15 години работи основно, като диетолог. В клничната диетология се е обучавала в университетската болница “Лома Линда” в Калифорния. Осем години е била диетолог в пловдивска клиника, след което завежда здравен център в Пловдив. В момента практикува в свой частен кабинет и пътува из страната, за да изнася лекции на тема здравословен начин на живот по системата “Ново начало”.

С гостуването й димитровградската библиотека поставя началото на една нова инициатива, чието мото е „Живей здрав“, в която ще бъдат представяни теми за здравето. 

Входът за срещата с д-р Дарина Ангелова е свободен за всички, които проявяват интерес към темата, уточняват от библиотеката в Димитровград.