/ ThinkStock/Getty Images
Два имота в Димитровград продават тази седмица публичните изпълнители от офиса на НАП в Хасково. И двата се намират в центъра на града, на първите етажи в жилищни сгради, а цените им са повече от изгодни.
 
Единият имот е апартамент с площ 98 квадрата, състои се от три стаи и кухня. Към тях има изба и таванско помещение, всяко от които по 17 кв. м. Състоянието на жилището изисква ремонт, но затова пък обявената продажна цена е едва 33 750 лв.
 
НАП затваря магазини в Хасково и Димитровград

Другият обект е търговски с предназначение за магазин. Голям е 100 квадрата и също е разположен на първи етаж в сграда в центъра на Димитровград. И към него има избено помещение, голямо 16 кв. м. и таван - почти 19 кв. м. Състоянието му е много добро, а цената, от която стартира търга е 56 250 лв.
 
Организираните от НАП огледи и на двата имота вече стартираха. Могат да бъдат разгледани от проявяващите интерес до 3 септември включително, всеки делничен ден от 9:00 до 17:00 часа. Също до 3 септември, се внася депозит в размер на 20% от първоначално обявените цени, а при публичните изпълнители от Хасково на адрес бул. „България“ 152, се приемат ценови предложения за закупуване.
 
Веднага след тези търгове, стартира продажбата на поземлен имот в Хасково, голям 3712 квадрата заедно с построената в него сграда. Разположен е в Източна индустриална зона, а цената му е 244 222,50 лв. Неговите огледи са от 4 до 13 септември.