Благотворителна фотосесия за Ники в КДК-Димитровград
Благотворителна фотосесия за Ники в КДК-Димитровград / netinfo

Благотворителна фотосесия, средствата от която ще бъдат за лечението на 17-годишната Ники от Хасково, организират днес  димитровградските фотографи. От 12 до 16.30 ч. в Клуба на дейците на културата те ще очакват деца, ученици и родители. Инициативата е на Димитър Митев, който със своите фотоизложби в Хасково и Димитровград помогна за събиране на средства за Ники и миналата година. Сега той отново се включва в подкрепа на Ники и нейната майка. На 16 декември момичето, което е със Сарком на Юинг, бе оперирано в истанбулска клиника, където преди това бе лекувано в продължение на година. Очаква се лекарите да уточнят последващата терапия и средствата, които ще бъдат необходими.

Продължаваме напред единствено и само с помощта на добрите хора, с ваша помощ, коментира майката на Ники Росица Ленкова.

Благотворителна фотосесия за Ники в КДКДимитровград
netinfo

В кафето на КДК-Димитровград по време на благотворителните фотосесии днес ще бъде поставена дарителска кутия и всеки ще може да даде за снимката толкова, колкото пожелае, уточни секретарят Анелия Радева.

Подобна инициатива, както и благотворителен базар, в който се включиха и димитровградски художници, вече бе организирана в Хасково.