Международна конференция
Международна конференция / Община Дряново

Международна конференция събра представители на бизнеса и неправителствения сектор в Ритуалната зала на Община Дряново. Събитието бе насочено към българския пазар, с представяне на успешни бизнес модели от Европа и водещи брандове в България, Италия и Германия.

Инвестираното доверие на чуждестранния партньор е висока оценка за добрата бизнес среда в Дряново

В рамките на мероприятието бяха представени възможности за коопериране в сферата на туризма, екологията, леката промишленост, лекторите акцентираха върху очакваните приоритети при разкриване и изпълнение на мерките по Оперативните програми на Европейския съюз, като бяха набелязани актуалните тенденции и опорни точки  в развитието на българската икономика и мястото на България на геополитическата карта на Европа.
 

Конференция
Община Дряново


Лектори в информационния блок на форума ще бяха Зоран Йелич – Председател на C.R.E.A.M. Europe – PPP Alliance; Марио Монтеки – Президент на Италианска търговска камара в България; Франц Хубер – Експерт Туризъм и Мастерлис; Ивайло Калфин – Специален съветник на Комисаря по бюджет и човешки ресурси в Европейската комисия; доц. Димитър Гърдев – Анализатор; Валери Димитров – експерт C.R.E.A.M. Bulgaria – PPP Alliance.
Мирослав Семов направи първа копка на ферма за биологично животновъдство

Всички заинтересовани представители на бизнеса и неправителствения сектор имаха възможността да осъществят двустранни бизнес срещи, на които да се запознаят с най-новите технологии, да споделят идеите си за проекти и не на последно място – да намерят нови бизнес партньори.