Турнир по футбол на малки вратички за служители на полицията и пожарната
Турнир по футбол на малки вратички за служители на полицията и пожарната / netinfo

Регионален турнир по футбол на малки врати за служители от Областна дирекция полиция и Областна дирекция пожарна безопасност и защита на населението, посветен на празника на МВР – Пети юли ще се проведе от днес до 03 юли в спортна зала “Орловец” в Габрово. В турнира ще участват 8 отбора. Всеки отбор се състои от вратар, петима полеви играчи и до четири резервни.

Играят се две полувремена от по 20 минути с 10 минути почивка помежду им. При равенство в редовното време на срещите се играят две продължения от по 5 минути. Правилото за “златен гол” не се прилага. При равенство и след продълженията се изпълняват по 5 дузпи и при ново равенство – по 1 до отпадане на единия отбор.

Турнирът се провежда по системата “на елиминиране”. Днес от 13.00 ч. е първият двубой между РСПБЗН-Габрово – РПУ-Габрово. От 14.00 ч. – РСПБЗН-Севлиево – ОДП-Габрово. В 15.00 ч. играят РПУ-Дряново – Охрана на съдебната власт-Габрово. Последната среща от 16 часа е между РПУ-Севлиево – РПУ-Трявна.

Утре от 14.00 ч. и от 15.00 ч., се играят “полуфинални срещи”, като победителят от първата среща ще играе срещу победителя от третата, а победителят от втората – срещу победителя от четвъртата. На 03.07.2008 г., от 14.00 ч., ще се проведе “финалната среща” между победителите в двата “полуфинала”. Финалистите и състезателят, реализирал най-много голове, ще получат награди от СК “Исполин 2006”.