Тревненци се оплакаха от градоустройствени проблеми пред народния представител Катя Колева
Тревненци се оплакаха от градоустройствени проблеми пред народния представител Катя Колева / ПП ГЕРБ

 Сигнали за нерешени градоустройствени проблеми подадоха тревненци по време на приемен ден на народния представител от ГЕРБ Катя Колева.

Граждани се оплакаха от неугледното състояние на района около автогарата, което създава едни от първите впечатления за града - мръсотия и силна миризма от запечатаната общинска тоалетна.

Жители на тревненския квартал Димиев хан пък сигнализираха, че отводнителните шахти не са почистени от инертните материали и водата се връща обратно, наводнява улици, мази и първите етажи на жилищни сгради.

Представители на хората с физически увреждания в Трявна поставиха въпроса с липсата на достъп за тях до важни учреждения и търговски обекти. Те настояват към аптеките в града и към банкомата на сградата на Община Трявна да се изградят подстъпи за инвалиди. Хората с увреждания се интересуваха и от възможностите за наемане на работа по програми.

По проблемите ще бъдат сезирани отговорните институции. Народният представител Катя Колева ще продължи с провеждането на редовни приемни за тревненци всеки първи понеделник на месеца.