/ ThinkStock/Getty Images
От дома му са иззети различни видове наркотици
На 30 юни в хода на специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с употреба и разпространение на наркотици, около 14:20 часа в района на улица „Генерал Николов“ в Габрово, полицейски служители спират за проверка лек автомобил, управляван от 32-годишен мъж.

Хванаха дрогиран шофьор с амфетамин и метамфетамин в Севлиево

При извършена проверка на водача за употреба на наркотици, техническото средство отчита положителна проба за амфетамин и метамфетамин.

В автомобила е намерена и иззета полиетиленова свивка, съдържаща бяла кристалообразна субстанция, реагирала на наркотичното вещество метамфетамин при проведен тест.

Дрогиран с метамфетамин шофьор катастрофира в Дряново

При последвало претърсване в жилището на лицето, полицейските служители са намерили и иззели наркотични вещества от различни видове - метамфетамин, „екстази“, амфетамин, и известно количество суха листна маса, която при полеви наркотест е показала характерна реакция на канабис.

Водачът е задържан за срок до 24 часа“ и са образувани наказателни производства по два от съставите на Наказателния кодекс  Разследването по случая продължава под надзора на прокуратурата в Габрово.