Снимка:
Снимка: / Община Севлиево
Срокът за прием на документите е 31 август
Община Севлиево обявява прием на документи за финансово подпомагане на севлиевски двойки с репродуктивни проблеми. Решението за подпомагането на семействата е взето на заседание на постоянната комисия „Здравеопазване и социални дейности“ в Община Севлиево.

Крайният срок за приемане на документите е 31 август 2019 г. Заявителите следва да отговарят на критериите, определени в Правилника за финансово подпомагане на изследвания и процедури, свързани с асистирана репродукция за семейства и лица, живеещи на семейни начала на територията на Община Севлиево.

любов
iStock/Getty Images

Желаещите да бъдат подпомогнати могат да подават своите заявления и приложените към тях документи, съгласно правилника в „Центъра за информация и услуги на гражданите“ в административната сграда на Община Севлиево. Образците на необходимите документи за кандидатстване могат да бъдат получени на място в Община Севлиево, етаж 3, стая 312, както и да бъдат изтеглени от сайта на Община Севлиево, раздел „Здравеопазване“, подраздел „Асистирана репродукция“.