Иванка Шекерова
Иванка Шекерова / АртEриа - ArtArea

На 30 ноември, петък, от 19:00 часа, в Музея на хумора и сатирата ще бъде представен новият проект на Елин Рахнев, с участието на младата и талантлива актриса и певица Иванка Шекерова  - „Никой не е пълно 6“.

В комендийния моноспектакъл по безкрайно комичен и едновременно с това драматичен начин се разказва историята на младата учителка от Копривщица Райна Апостолова–Побойникова. Героинята на Иванка Шекерова е родена във втората къща до първата пушка и е патриот до мозъка на костите си. Отива в големия град да учи на родолюбие.  В срещите си с мъже тя винаги води любовни битки и винаги ги печели. Жена на честта, супер герой. За нея никой мъж не е пълно 6 и никога няма да бъде. Цялата история е за трепетите на сърцето и за кипването на барута – запазени марки на българския модел.
 

 

 

Публикувахте от АртEриа - ArtArea в Сряда, 21 ноември 2018 г.

След софийската премиера на „Никой не е пълно 6“ в Студио 5 на НДК, Иванка Шекерова е обявена за „Новата Стоянка Мутафова“. На 30 ноември и габровци ще имат възможността да се посмеят и поставят оценка на обещаващата млада актриса.