Нека 2017-та бъде годината, в която да открием извисени, отдадени на обществения просперитет, достойни водачи на нацията
Нека 2017-та бъде годината, в която да открием извисени, отдадени на обществения просперитет, достойни водачи на нацията / DarikNews.bg, архив

Здрава, мирна и успешна 2017 г. Нека стремежът да бъдем добри, отзивчиви, всеотдайни и щедри не ни напуска през следващите 12 месеца. И нека имаме силите и постоянството да направим този стремеж част от ежедневието си.

Нека си пожелаем 2017-та да е годината на сбъднатите мечти, но преди всеки от нас да изрече своите да помисли, дали има сили да понесе последствията.

Нека 2017-та да е годината на обществения просперитет, осъзнат не просто като материално замогване, а преди всичко като засилена национална енергия, която да провокира всеки един член на обществото да даде своя принос. И да получи от сила от силата на другите.

Нека 2017-та е годината на мълчанието. Да замълчат тези, които усещат, че изречени на глас мислите им ги принизяват. Така с осъзнато усилие ще успеят да отделят негативното от себе си. И да разберат колко различен е човек, когато вътрешния му свят не е свърталище на дребнава завист.

Нека 2017-та бъде годината, в която да открием извисени, отдадени на обществения просперитет, достойни водачи на нацията.