Масов бой по време на футболен турнир в Трявна
Масов бой по време на футболен турнир в Трявна / Kameniza

Масов бой между агитките на Плевен и Велико Търново е имало в спортния комплекс в Трявна. Мелето тръгнало от скандал между фенове и футболисти. От полицията съобщават, че има арести.

От пресцентъра на ОД МВР Габрово разпространиха следвана информация:

"На 19.07.2014 г., около 19:00 часа, в РУП- Трявна, е получен сигнал за възникнал скандал, прераснал в масово сбиване, в спортен комплекс в гр. Трявна. Пристигналият на място автопатрулен екип установява, че сбиването е възникнало между участниците и агитките на отбори от гр. Плевен и гр. В. Търново, причина за който е грубото поведение от страна на футболистите на отбора от гр. Плевен.

По време на сбиването, след удар в лицето с юмрук, травма получава 32-годишен състезател от гр. В. Търново. Същият е откаран в ФСМП гр. Трявна. Установен е извършителят на хулиганската проява - 35-годишния Г.П. от гр. Плевен /осъждан многократно за различни по вид престъпления/. Лицето е задържано за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. В РУП- Трявна не е постъпвала никаква предварителна информация за провеждане на мероприятието. Същото е охранявано от лицензирана охранителна фирма".