Криминалната хроника
Криминалната хроника / Dariknews.bg, архив

Габрово
На ул. Райчо Каролев в Габрово, полицейски екип спрял за проверка л.а. „Ситроен". Установено е, че водачът - 43-годишен мъж от Габрово, е неправоспособен. Нарушението е извършено в рамките на едногодишния срок от наложено му по административен ред наказание за същото деяние. По случая е образувано бързо полицейско производство.

ВРУ-Габрово е получен сигнал, че за периода 25.11/05.12.2016 г., от избено помещение на ул. Свищовска, Габрово, е била извършена кражба на велосипед "Скот". По случая е заведена преписка. След проведени ОИМ, за извършител на престъплението е уличено 14-годишно момче от същия град. Велосипедът е намерен и иззет.

Дряново

На 6 декември, около 16.35 ч., на ул. Н. Мушанов, Дряново, полицейски екип спрял за проверка л.а. „БМВ". Установено е, че водачът - 21-годишен от същия град, управлява МПС след употреба на наркотични вещества - полевият наркотест реагирал на тетрахидроканабинол. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Севлиево
На 6 декември в РУ-Севлиево е получен сигнал, че през нощта на 05/06.12.2016 г. от избено помещение на къща в с. П. Славейков, е била извършена кражба на моторна коса "Щил". На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство.