ЕНЕРГО-ПРО организира изнесени офиси в Севлиево и Трявна
ЕНЕРГО-ПРО организира изнесени офиси в Севлиево и Трявна / ЕНЕРГО ПРО

ЕНЕРГО-ПРО организира изнесени офиси в населени места в Североизточна България, където компанията няма клиентски центрове. През юни възможност да се възползват от услугата ще имат жителите на Севлиево и Трявна.

Изнесените офиси на ЕНЕРГО-ПРО ще предоставят възможност на клиентите да подават документи и заявяват всички безплатни услуги, предлагани в клиентските центрове, да актуализират данните си за кореспонденция и да получат консултация от специалист по всички въпроси, свързани с дейността на компанията. В изнесените офиси няма да бъде възможно извършването на касови плащания.

Инициативата на ЕНЕРГО-ПРО беше приета много положително както от населението на общините, в които бяха организирани изнесени офиси, така и от представителите на местната власт, които съдействаха за нейното реализиране. Тя е изключително полезна за жителите на по-малките населени места, които могат да се възползват от услугите на компанията, без да се налага да пътуват до някой от Центровете за обслужване на клиенти.

График на изнесени офиси на ЕНЕРГО-ПРО:

Севлиево - на 14.06.2016 г. от 10 до 15 часа във фоайето срещу западния вход на сградата на Община Севлиево, пл. Свобода №1

Трявна - на 15.06.2016 г. от 10 до 15 часа в зала 403 в сградата на Община Трявна, ул. Ангел Кънчев №21