В Добричко през юли започват снимки на индийска суперпродукция
В Добричко през юли започват снимки на индийска суперпродукция / Албена

Индийският екшън "Човекът с голямото сърце" ще се снима през юли близо до ваканционно селище Албена, информират от там. Продуцент на филма и главен актьор е Шах Рук Хан. Той обещава да направи най-зрелищния индийски екшън до момента.

Десетки места от нос Калиакра до полетата с рапица край Албена ще се превърнат в декор за новата суперпродукция. В курорта ще пристигне екип от над 100 души, сред които и персоналния готвач на звездата. Шах Рук Хан ще отседне в президентския апартамента на петзвездния хотел "Фламинго Гранд".

Шах Рук Хан е номиниран 15 пъти за наградата най-добър актьор на Боливуд, и е печелил престижното отличие 6 пъти. Хан е най-популярния извън родината си индийски актьор и един от най-богатите хора в Индия. Главната женска роля във филма се изпълнява от друга индийска суперзвезда - красивата Каджол, която е четвърто поколение актриса. Двамата заедно често биват определяни като най-романтичната екранна двойка в Боливуд. Последният им съвместен филм „Моето име е Хан" е и индийският филм с най-голям касов успех на международната сцена.

В Добричко през юли започват снимки на индийска суперпродукция
netinfo