Пощенска кутия Добруджански истории
Пощенска кутия Добруджански истории / Дарик Добрич
Талантливи и неизвестни автори и разказвачи ще представят свои текстове за първи път
Читателско студио - пощенска кутия "Добруджански истории" ще отвори врати от 20.00 часа на 24 май в Добрич. Идеята е на собствениците на клуб „The Maze“, които канят четци, разказвачи и слушатели да се включат в събитието. Преди дни в клуба беше поставена
кутия, където всеки майстор на словото имаше възможност да постави своите истории, неразказвани никога и никому - разкази, стихотворения и др. 

Авторите, които не са имали възможност да пуснат своето послание в кутията в Добрич, но въпреки това искат да споделят историята си, могат да я публикуват на страницата на събитието във Фейсбук, в лично съобщение или на имейл: iliqnka_95@abv.bg., подчертават организаторите.

Кутията с добруджански истории ще бъде отворена вечерта на Празника на славянската писменост и българската просвета и култура 24 май. Всички събрани истории ще бъдат прочетени, а автори и желаещи могат да се включат като четци и разказвачи. На събитието ще има специални гости от Сдружението на писателите в Добрич.
 
„Нека да излезем от рамките на обичайното и да отворим съзнанието си за непознатото и вълнуващо преживяване“, призовават организаторите.