Индийският актьор Пауан Калиан
Индийският актьор Пауан Калиан / netinfo
Започват снимките на индийски филм, които се осъществяват в село Българево и на нос Калиакра. По-голяма част от екипа, който ще реализира каскади, бойни сцени и гонки във филма, е от българи. Един от последните им проекти е хитовия сериал "Игра на тронове", където имат ключово участие във всички сцени. За каскадите в индийската продукция по Северното Черноморие ще се използват над 20 коли, като половината ще бъдат тотално унищожени.

Действието на филма се върти около главния герой – игран от звездата Пауан Калиан, който води упорита битка с мафията, за да защити семейството си. Зрителите ще се насладят на истински екшън, изпълнен с гонки, бойни сцени. Екипът по заснемането му се състои от 120 души. След заснемането на сцените в България, следващата дестинация за екипа на филма ще бъде Хърватска.

Известните актьори, които участват в продукцията, отново избраха да нощуват в петзвездния хотел Фламинго Гранд енд СПА в Албена, съобщават от курорта. Специално за гостите си хотелът осигури индийски готвач, който да приготви храната им по време на престоя. След Шарук Хан, Пуан Калиан е другата голяма звезда, която избира ваканционно селище Албена, за да настани екипа си.

Семейството му са собственици на ФК „Карала Бластърс“, където тази година от есента ще играе българската гордост Димитър Бербатов.