Хотел на Албена влезе в глобалната организация на голф туризма
Хотел на Албена влезе в глобалната организация на голф туризма / kavarna.be

Петзвездният хотел "Фламинго Гранд" на ваканционно селище "Албена" стана член на Международната асоциация на голф туроператорите IAGTO, съобщават от комплекса. Организацията реализира 85% от пакетите за голф почивки по света. Освен 500 туроператора, в ИАГТО членуват 1 500 голф курорта, клубове, туристически бордове, хотели, медии и авиокомпании от близо 100 страни. Сред партньорите са 13 авиопревозвачи, сред които са японските авиолинии, португалски, турски, арабски, южноафрикански, южноамерикански и др. компании.

Сред гостите на ваканционно селище "Албена" са били голф консултанти от Дома на голфа в Сейнт Андрюс, Шотландия. Членът на Кралския и Античен голф клуб в Малкълм Кемпбъл при визитите си през 2001 г. и 2002 г. посети и „откри" за света на голфа местата, където днес са построени голф курортите „Лайтхаус", „Бляксирама" и „Тракийски скали".

Членството на хотел "Фламинго Гранд" в съществуващата от 1997 г. световна голф туристическа организация ИАГТО е признание за качеството на предлаганите туристически продукти във ваканционно селище "Албена" в навечерието на Световния шампионат по голф „Волво", който ще се проведе на голф игрище „Тракийски скали", казват от курорта.