Евродепутатът Илияна Йотова разяснява правата на потребителите
Евродепутатът Илияна Йотова разяснява правата на потребителите / netinfo
„Правата на потребителите след влизането на България в ЕС” – среща-дискусия на тази тема ще се състои от 12.00 часа в областна управа. Проявата е организирана от информационния център на депутата в Европейския парламент от групата на Партията на европейските социалисти Илияна Йотова и народния представител от Коалиция за България Радослав Иванов. Огнян Данаилов – член на комисията за защита на потребителите ще представи различни проблеми от областта на потребителската защита като ще постави акцент върху темата „Гаранции и рекламации”.

От 13.30 часа Илиана Йотова ще бъде гост на детска градина „Зорница”, където ще открие първия Европейски детски клуб „Ние – децата на България”. От 16.30 часа евродепутатът ще приема граждани в информационния център Илияна.инфо, който се намира в х – л “Добруджа”.

От 17.30 часа в в хотел „България” ще се проведе и среща разговор на Йотова с дамите от клуб „Женски свят” към “Демократичния съюз на жените”. В неформална обстановка ще се обменят идеи относно евроинтеграцията на българските жени.