Ат. Атанасов: Нов модел на управление ще върне вярата и мечтите на хората
Ат. Атанасов: Нов модел на управление ще върне вярата и мечтите на хората / Дарик Добрич
Ат.Атанасов: Нов модел на управление ще върне вярата и мечтите на хората
46187
Ат.Атанасов: Нов модел на управление ще върне вярата и мечтите на хората
  • Ат.Атанасов: Нов модел на управление ще върне вярата и мечтите на хората

"Гласувах за това да превърнем Добрич в град на възможности, в желано място за живеене", каза пред журналисти кандидатът за кмет на Добрич Атанас Атанасов. Той даде своя вот в 10.00 ч. в секция №7 в ЦДГ "Слънчице", заедно със съпругата си. Те бяха придружени от дъщеря им.

"Време е да променим статуквото", каза още Атанасов. "Гласувах за устойчива бизнес среда и разкриване на нови работни места, за един нов модел на управление, който да върне вярата и мечтите на хората", добави той.

Атанасов призова добричлии да излязат и да упражнят правото си на глас, за да не позволят контролираният вот да определи бъдещето на града ни. Той сподели още, че се надява на висока избирателна активност, но и да има балотаж на Местните избори в Добрич.

Ат. Атанасов: Нов модел на управление ще върне вярата и мечтите на хората
netinfo

"Гласувах за това децата ни, които са родени в Добрич да останат тук и да се чувстват добре в града ни", сподели съпругата на Атанасов - Наталия Атанасова. Тя смята, че градът има нужда най-вече от работа, но и от университет, хубави детски градини и добри училища". Кандидатът за кмет Атанас Атанасов обясни, че дъщеря им ги придружава до секцията, "за да се запознае с изборната процедура и като един млад човек в Добрич да се чувства ангажирана с нашия град".