Водачи на каруца победиха в неравна битка шофьор на Мерцедес
Водачи на каруца победиха в неравна битка шофьор на Мерцедес / netinfo

Шофьор на "Мерцедес" се оплакал в полицията, че без причина е бил нападнат от мъже и жени в каруца които изпотрошили колата му, и са обрали сума от 300 евро, която по случайност била в жабката на автомобила в неделния следобед.

В Районно управление-Камено е получено съобщение за постъпил в МБАЛ-Бургас 39-годишен бургазлия, с наранявания вследствие на нанесен побой, от който получил разкъсно-контузни рани в областта на главата.

След разговор с пострадалия, той заявил, че пътувал с лек автомобил "Мерцедес", с бургаска регистрация по пътя от село Тръстиково към село Дебелт. По пътя застигнал каруца и между него и водачът на каруцата възникнало пререкание, прераснало в сбиване.

Придвижващите се с каруцата мъже счупили с дървени колове стъклата на автомобила на бургазлията, който след нанесения му побой успял да се върне в с. Тръстиково, откъдето е транспортиран от свои близки до МБАЛ-Бургас.

Бургазлията заявил, че от жабката на колата му липсва сумата от 3000 евро и механичен ръчен часовник, който по време на сбиването бил на ръката му. Работата по случая продължава от служители на Районно управление-Камено.