"За туризма 2017"
"За туризма 2017" / dariknews.bg
Изложението-договаряне „За туризма 2017“ ще събере на 21 и 22 март професионалистите от туристическите обекти - мениджъри на хотели, ресторанти и развлекателни заведения, които на място ще се срещнат с производители и вносители на качествени стоки, консумативи и услуги.
 
То е позиционирано в център „Флора“, със съдействието на „Експо Тийм“, Община Бургас, Общинското предприятие за туризъм и Агенцията по заетостта. Работното му време и през двата дни ще бъде от 10 до 18.00 часа.  Участие са заявили над 35 фирми от следните браншове:
 
Проектиране, строителството и обзавеждането на туристическите обекти; Професионално и барово оборудване, Почистващи препарати и консумативи; Компютри и софтуерни продукти, системи за сигурност, иновативни решения; Работни и специални облекла, реклама; Храни, напитки и опаковки; Институции и организации, свързани с туризма.
 
По време на изложението ще бъде организиран и бизнес форум с осигурени лектори по актуални проблеми и новости, свързани с управлението на туристическия бранш. Агенцията по заетостта ще предложи на бизнеса професионални кадри за предстоящия летен сезон. Дарик радио е медиен партньор на събитието.