/ Снимка: Pixabay
Компаньонки превзеха квартирите в центъра. Хазяите се червят
Порядъчни семейства се червят пред съседи и се чудят към коя институция да се обърнат след масово настъпление на компаньонки, използващи прикритието на студентки и сезонни работнички, влезли в домовете им под наем. Момичетата, на пръв поглед – скромнички и семплички, наемали апартаментите с уговорката за дългосрочно ползване.

Получат ли ключовете за квартирите обаче започвала истинска метаморфоза- дрехите падат, очилата с диоптър, използвани като реквизит за образа на ученолюбива девойка, се захвърлят в ъгъла и започват смелите фотосесии. На снимките - стръв за клиентите, се виждат полуголи момичета в акробатични пози из целия апартамент - върху кухненски плотове, скринове, в семейното ложе на хазяите...

Кадрите, без всякакви задръжки, се публикуват в общодостъпни сайтове за обяви. Шокът за наемодателите настъпвал, след обаждане от бдителни съседи с афинитет към розовите сайтове, които разпознавали в пошлите фотосесии специфични детайли от домовете на комшиите - тапети, картини, килими, секции и... изгледи от балкона.

Собствениците изобщо не подозирали, че апартаментите им са превърнати в бардаци. А там, наред със стандартните плътски наслади, се предлагали и екстремни изпълнения, дори… изпадане на органи. "Услугата", освен в медицинските журнали, фигурира и в сайта на местен всекидневник. И се нарича пролапс.

Като допълнителна екстра за по-състоятелните господа се осигурява паркомясто, климатик, безжичен интернет и джакузи. То е надуваемо и лесно може да се мести от една квартира в друга.

Проститутките са превзели жилищата под наем в цели квартали в Бургас, показа проверка на Дарик. Най-много компаньонки на квадратен метър в града има в комплексите „Братя Миладинови“ и „Възраждане“. В „Меден рудник“ пък вземат най-малко, 30 лева на час.

Какво се предлага:

На цена от 60 до 100 лева за учебен час, "земна, нежна, палава и красива" предлага от А до Я в удоволствията. За „влизане в роля“, се заплаща допълнително, според сложността на образа. Наред с галерията от снимки, силно впечатление правят и CV-та на някои от компаньонките. Ванеса- Изкушението, например, е посочила, че владее пет езика, сред тях и.. иврит. Тарифата за час при нея е сто лева, но само за тантричен секс. Два часа ще струват на клиентите 300 лева, а за цяла вечер задълбочено изучаване на позите в Кама Сутра - над 1000 лева.

Има и месечен абонамент. Той е 700 лева, но с два почивни дни в седмицата.

Под обявите момичетата получават хвалебствени коментари и запитвания за гастроли из страната. Мераклиите искат компаньонките предварително да обявят датите за визитите, за да могат да синхронизират работните и семейните си графици. Смущаващ факт е, че проститутките без притеснение заявяват, че няма да върнат и непълнолетни момченца.
 
Пазара подбиват сочни милфки от Русия. Настя - експериментаторка с пищно телосложение, а по собствените й думи- „настоящая женщина с сексуальной привлекательности“, дава оферта за 50 лева на час. Пришълките залъгват, че „са за кратко в града“ и  призовават клиентите да побързат. Пускат и last minute оферти – с 50 процента отстъпка от редовната цена.

Публикуваме топ 5 на най-атрактивните оферти:
 

- Би игри с две пухкави жени на фиксирани цени
- Мел- естествена и неповторима. Предлага и колежка. Цена по договаряне
- Реална силиконова принцеса: Цената е моя, удоволствието е Ващо
- Сладурана от Полша, 50 лева – 15 минути
 - Натурална, вкусна и атлетична-  истинска Анаконда! Некоректните господа биват блокирани. Без право на обжалване. /Б.а. Обявата е от травестит/.

На вниманието на НАП, РЗИ и МВР: Касови бележки и фактури не се издават. Както и медицински удостоверения за актуален здравен статус.