Иззеха голямо количество наркотици при спецакция в Бургаско, съобщиха от МВР.

Действията са реализирани през почивните дни от служители от Районно управление-Созопол и Първо РУ-Бургас. В рамките на акцията е задържан 44-годишен столичанин - с криминални регистрации.

Разкриха поредна голяма наркооранжерия във Варненско (СНИМКИ)

При претърсване на ползвано от него студио в созополския комплекс са иззети ел. везна, кокаин с тегло 3 грама, още 50 пликчета със същото съдържание - 50 грама, бучка с неправилна форма - MDMA с тегло 30 грама, 25 пликчета със 125 грама канабис, 44 розови хапчета с различна форма и банкноти на стойност 4 530 лв., 50 евро и 100 долара.

МВР

Тази нощ на бургаската улица "Чаталджа" униформени са прели за проверка автомобил, управляван от 49-годишен столичанин. При извършен тест за наркотици, е била отчетена положителна проба за канабис.

Водачъте  отказал да даде кръвна проба за химичен анализ. При последвалия оглед на автомобила - в багажника са открити пластмасова декоративна бутилка, съдържаща канабис с тегло около 20 грама.

При претърсване на хотелската му стая, са изззети три буркана с различна вместимост, натъпкани с 300 грама от същата дрога и сумата от 22 940 лв. Мъжът е задържан.