Панайот Панайотов
Панайот Панайотов / Панайот Панайотов/Фейсбук
Скандал се развихри в социалните мрежи и музикалните среди след Фейсбук статус на певеца Панайот Панайотов за концерт с Кичка Бодурова на 11 юли в Бургас. 

В сряда музикантът написа във Фейсбука си: „НЯМА ДА ПЕЯ на 11.7. в Бургас-с Кичка Бодурова в Летния театър поради мижав интерес към концерта. До всички мои фенове-извинявам се“. 

Публикацията предизвика вълна от недоволство, а ден по-късно Панайотов написа друг статус, в който обясни каква е причината за отмяната. 

В публикацията той цитира съобщение, което е получил. „Здравей Панайот, за съжаление организатора се отказва да плати втори пътни от София и ангажимента ти за 11 юли отпада. Поздрави и хубаво лято! Това съобщение на VIBER получих на 28-и от К.Б. Ето я истинската причина за моето или не моето решение. Чакам сурова присъда“, се казва в публикацията на музиканта. 

От организаторите на концерта съобщиха за DarikNews.bg, че билетите за половината зала са разпродадени и интересът към концерта на Кичка Бодурова не е малък. Те отрекоха твърдението, че са отказали да платят пътуването на Панайотов

Малко по-късно и Кичка Бодурова публикува отговор във Фейсбук. В него тя уточнява, че е поканила Панайотов да участва в концерта ѝ в Бургас, защото го харесва като изпълнител, а и преди няколко години е отказала на предложението му да работят заедно. "Предложих му 50% по-голям хонорар от участията му в сборни концерти. Казах му че трябва да изпълни само  2-3  песни , докато аз направя преобличане. Той  се зарадва и прие. Помолих го освен “ Момчето, което…” да  изпее и песента ”Искам обич да ти дам”, която много харесвам.  Но получих отговор “НЕ СЕ ПРИЕМА”. Онемях … много грубо , но замълчах", споделя Бодурова.

И продължава разказа си: "Преди няколко дни ми писа да сме “оправили счетоводството”.  Не разбрах какво има предвид. Но се чухме и той ми каза, че той не пътувал никога с други, ще пътува сам от София, а не с “Иван, Драган и Петкан” - известни наши 2-ма музиканти, както направи Мими за Варна и иска да му се плати бензина/ би трябвало това да го каже в началото/.  Не ми хареса отново грубото изказване за колегите. След разговори със същите разбрах повече за неговия характер и реших, че не искам стрес  по време на работа", категорична е Бодурова. И признава: "Затова лично отказах участието му преди 2 дни. С поста си във фейсбук вчера Панайот показа, че съм имала право - много арогантно и немъжко поведение. Аз нямам нужда от друг да участва в моите концерти и така е било в последните години. Просто исках да покажа уважение към колега, който потвърди, че не е заслужавал", споделя още певицата. И заключва: "Съжалявам за случилото се….  Пожелавам на Панайот още много  концерти занапред! А концертът ми в Бургас на 11 юли ще бъде повече от прекрасен,  ….та това е моят Бургас!"