Оферти от кандидат-купувачите ще се приемат до началото на юни т.г.
Оферти от кандидат-купувачите ще се приемат до началото на юни т.г. / netinfo
Съдия - изпълнител изнесе за публична продан пистолета на известния петролен търговец Евгени Нешев, който през 2005 г. оцеля, след като бе прострелян с пет куршума в офиса си на ул. „Болярска“16 в Бургас. Припомняме, че Нешев бе съдружник на бизнесмена Недялко Пиперков, който пък бе убит от бомба в колата си на 23 февруари 2004 г.
На търг в момента се продава личното оръжие на Нешев – пистолет „Зиг Зауер“, модел "232SL"", кал.9х17мм. Той е закупен преди 10 г. и е в много добро състояние.
Началната цена е 600 лева. 
Наддавателните предложения ще бъдат отворени на 2 юни т.г. Оръжието излиза за продан за втори път, след като на първия търг не се е явил нито един купувач. Сега цената му е свалена, като вече са постъпили и няколко оферти за закупуването му.
Пистолетът е обявен за продажба, заради дългове на Нешев. Той е натрупал огромни задължения към НАП, към физически и юридически лица, свързани отново с търговията с петрол, а сега кредиторите си търсят инвестициите. За продажба от съдия-изпълнител е обявено и жилището му.