Полудял английски ММА боец изтърбуши два автомобила с мотокар, арестуваха го с 5 чифта белезници
Полудял английски ММА боец изтърбуши два автомобила с мотокар, арестуваха го с 5 чифта белезници / ОДМВР
Полудял английски турист изърбуши два автомобила с мотокар, арестуваха го с 5 чифта блелезници
81949
Полудял английски турист изърбуши два автомобила с мотокар, арестуваха го с 5 чифта блелезници
  • Полудял английски турист изърбуши два автомобила с мотокар, арестуваха го с 5 чифта блелезници

Полудял английски ММА боец изтърбуши два автомобила с мотокар. Вероятно Джон Кери е комбинирал анаболни стероиди с неопределен вид наркотици, предполагат от полицията. След като откраднал мотокара, той разбил входната врата на складовата база с него и се насочил към пътя, където на кръстовището между „Аква парк” в Слънчев бряг” и „Старият възел” промушил с вилиците на машината товарен „Форд”, без да причини наранявания на неговия шофьор.

Полуделият англичанин продължил да се движи по шосето и следващата му жертва било софийско БМВ. То било пронизано ва задната врата и багажника, но се заклещило и направило мотокара неизползваем. Кери го изоставил и нападнал с голям гаечен ключ пристигналите на мястото полицаи от Несебър. Побягнал от тях, блъскайки се силно с инструмента по главата и бил прострелян със стоп-патрон, разказа за Дарик говорителят на ОДМВР Цветелина Рандева.

Дошли служители от Специализираните полицейски сили - Бургас, Пожарна безопасност и защита на населението - Несебър и екип на Центъра за спешна медицинска помощ – Несебър. След брилянтна акция на два екипа от спец-звеното, нападателят бил неутрализиран, отнети му били ножовете и гаечния ключ. Тъй като бил изключително силен и агресивен, за задържането му били използани 5 чифта белезници.

Установено било, че Джон Кери е на 26 години, от Кембридж, пристигнал в България на 21 септември, първоначално отседнал в хотел „Палацо” в Слънчев бряг. Поради затварянето му в края на сезона, се преместил в хотел „Астория”. Той е активен спортист, трениращ за ММА боеве. В момента продължава да се намира в бургаската болница при засилени мерки за сигурност. Взета му е кръв за химичен анализ за наличие на наркотични или други упойващи вещества.

Чуйте в звуковия файл Цветелина Рандева