Музика на живо ще озвучи община Приморско по празниците
Музика на живо ще озвучи община Приморско по празниците / netinfo

Празнични концерти по случай коледните и новогодишните празници зарадваха жителите и гостите на Приморско и Ясна поляна.
В Приморско самодейци подариха на публиката в читалище „Самообразование-1919" богата програма. Талантите от квартет „Китен" и ДФФ „Урдовиза" с художествен ръководител Златка Ставрева предизвикаха възхитата на зрителите и спечелиха техните бурни аплодисменти. Специален акцент в програмата беше изпълнението на гайдарката Стела Никова.
Гости на концерта „Коледа е вън, чуй камбанен звън" в морския град бяха председателят на Общински съвет Златина Тюлиева и Калиопа Трендафилова - главен експерт „Култура и образование".
Коледното настроение в Ясна поляна бе подсилено с концерт на Дамската битова група при читалище „Л.Толстой-1926". Изпълненията на децата от местната детска градина, които представиха вярата си в коледната магия, също бяха горещо аплодирани.
Зам.-кметът Захарина Неделчева поздрави самодейците от Ясна поляна и им поднесе кошници с почерпка.
Празничните концерти ще продължат на 22.12 /четвъртък/ от 18.00 часа в читалище „Самообразование - 1919" в Приморско, където ще се изявят самодейците от ФА „Приморско". На 29 декември, отново в читалището в Приморско, ще представят творчеството си вокална група „Морска звезда" и фондация „Странджа" с ръководител Христо Йорданов.