Министър и депутат в люта футболна битка
Министър и депутат в люта футболна битка / netinfo

Тежка футболна битка се разигра на „Каменица Арена" в събота вечер. Живеещите в района станаха свидетели на сблъсъка между отборите на народния представител от Реформаторския блок Костадин Марков и този на министъра на икономиката Божидар Лукарски. Домакин на срещата бе спортен комплекс „Каменица Арена", а двата тима играха с екипи на академия „Бургас Спорт".
Въпреки очевидното техническо превъзходство на бургаския отбор, в който личаха имената на: Милен Георгиев, Пламен Крумов, Атанас Борносузов, Антон Спасов и Тошко Тодоров, отличната физическа подготовка на софиянци им позволи на удържат равния резултат. Специална подкрепа на бургазлии оказа и футболистът Христо Йовов, който бе изключително активен на терена. В тима на Марков, освен ветерани, участваха и дългогодишни негови приятели, сред които Неделчо Колев. Председателят на СДС и министър на икономиката Божидар Лукарски също излезе на терена в компанията на верни футболни другари. Най-много голове вкара мениджърът на „Бургас Спорт" Милен Георгиев, който връчи на министър Лукарски тениска на академията. Символичният домакин бе автор и на три от попаденията в противниковата врата. Въпреки напрегнатата игра и множеството голови положения, мачът завърши с равенство от 7:7. В първото полувреме министър Лукарски игра като вратар, а Марков като нападател. За да изравнят силите, ролите във второто полувреме бяха разменени.
Министър Лукарски е в Бургас за среща с бизнеса, която ще се състои утре. По време на посещението си в морския град той не пропусна да се срещне и с членовете на СДС.